Ekovessan toimitusehdot:

Tilaus

Tilauksen voi tehdä joko suoraan sähköpostilla tai käyttäen sivuilta löytyvää tilauslomaketta.
Tilaajan tulee olla 18 -vuotta täyttänyt. Alaikäisen tilaajan tulee pyydettäessä osoittaa holhoojan allekirjoittama valtakirja tilauksen tekemiseen.

Toimitusaika
Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 2-4 työpäivän käsittelyajalla. Pyrimme ilmoittamaan sähköpostitse, puhelimitse mikäli tilauksen käsittelyaika on luvattua pidempi. Mikäli jostain syystä emme ota yhteyttä em. jälkeen, niin pikainen puhelu tai sähköpostiviesti selvittää asian nopeasti! Yhteydenpidon takaamiseksi asiakas on velvollinen ilmoittamaan yhteystietonsa, josta on helposti tavoitettavissa.

Toimitus
Toimitus tapahtuu joko ensisijaisesti postin välityksellä, ennakkomaksulla tai postiennakolla ja tarvittaessa matkahuollon kautta ennakkomaksulla tai MH-jälkivaatimuksella. (Huom. ennakkomaksu tarkoittaa tavaran maksamista pankkiin ennen tavaran toimittamista.). Toimitusrajamme on enintään 30 kg lähetykset.(Sama kuin Postin suurin kilomäärä.) Halutessa tuotteet voi noutaa myös myymälästämme ja tuotteet maksetaan myymälään.

Maksu / toimitustavat
• posti / etukäteismaksuna pankkiin
• posti / postiennakolla
• matkahuolto / etukäteismaksuna pankkiin
• (matkahuollon kautta vain isommat tavarat. Sovittava erikseen)
• nouto myymälästä / käteismaksu, pankkikortti

Palautusehdot
1.Tuotteillamme on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Palautusoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä, jonka kuluessa peruuttamisilmoitus on tehtävä.
2.Tuotteen palautukseen tarvitset palautusluvan. Palautusluvan saamiseen sinun pitää ottaa yhteyttä myyjään, joko sähköpostilla tai puhelimitse. Katso tiedot saamastasi tilausvahvistuksesta. Tällöin varmistutaan siitä, ettei kyseessä ole esim. tuotteen väärä käyttötapa tai asennusvirhe.
3.Asiakkaan velvollisuus on todistaa tuotteiden vastaanottopäivä, esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin avulla.
4.Tuotetta ei saa ottaa käyttöön, mutta ostajalla on kuitenkin oikeus avata pakkaus ja tutustua tuotteeseen.
5.Tuotteet on palautettava myyjälle hyvin pakattuina ensisijaisesti postin tai tarvittaessa matkahuollon välityksellä osoitteeseen:. Ekokaarinan Verkkokauppa. PL 132, 20781 KAARINA.
Palautuksen voi myös tehdä tuomalla tuotteet Ekokaarinan myymälään os. Koristontie 1, 20780 Kaarina. p. 0400-980805
6.Lähetys ja palautuskulut (posti / matkahuolto) veloitetaan asiakkaalta.
7.Muut maksusuoritukset palautetaan asiakkaalle viivytyksettä, kun palautus on käsitelty.
Etusivulle